Skip to main content

Uit maar liefst 42.000 stukjes bestaat de enorme puzzel die in de maand april in Heerlen gelegd gaat worden in De Puzzelhof. De 42.000 puzzelstukjes zijn symbolisch te koop voor 50 cent per stuk. De opbrengst van deze puzzelmarathon is bestemd voor hospice De Mantelhof in Heerlen.

Met de opbrengst kan het hospice, dat helemaal draait op vrijwilligers, twee nieuwe kamers inrichten. Deze twee nieuwe kamers zijn bedoeld voor respijtzorg, dat is tijdelijke zorg voor ernstig zieke mensen om de thuissituatie even rust te geven.

De Puzzelmarathon vindt plaats in het voormalige winkelpand van Pearl aan de Promenade II in Heerlen en is een initiatief van De Puzzelprins en boekhandel Van der Velden van Dam. Puzzelhof is geopend van zondag 2 april tot en met zondag 30 april Zeven dagen per week kunnen liefhebbers en passanten tijdens winkeltijden komen puzzelen en uiteraard tegen betaling puzzelstukjes adopteren.

Regelmatig treden artiesten belangeloos op in de Puzzelhof. Zaterdag 22 april vindt op de Promenade bij De Puzzelhof een wafelbakbattle plaats tussen Chef Henk en Madame van Dam. Van de opbrengst van de verkoop van deze wafels worden puzzelstukjes geadopteerd. Op 2 april wordt de Puzzelhof geopend door niemand minder dan de paashaas.

Voor de pers, meer informatie: Steven Cremers (De Puzzelprins) tel 06-46061952 of Monique van de Kerkhof (boekhandel Van der Velden van Dam), tel. 06-50895336 of Wiel Beijer tel. 06-53339552.